Επισκευή Οικιακών Συσκευών

Η εταιρεία SALES AND SERVICE POINT δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της επισκευής οικιακών συσκευών, κλιματιστικών μονάδων και μικροσυσκευών.
Μετά από 20ετή εξειδίκευση στην επισκευή οικιακών συσκευών εντός των εταιρειών Miele, Gagennau, Smeg, Neff, Siemens, Bosch σας εγγυόμαστε την άμεση και ποιοτική επισκευή των συσκευών σας σε προσιτές τιμές.
Με οδηγό μας την ευσυνειδησία, αξιοπιστία, ασφάλεια και την άρτια τεχνική κατάρτιση, με συνεχής εκπαίδευση στο χώρο των οικιακών συσκευών, παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή της συσκευής σας.
Η οργάνωση, προγραμματισμός και η αξιοπιστία είναι ο γνώμονας που μας χαρακτηρίζει ως εταιρεία. Η άρτια εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι στην διάθεση του κάθε πελάτη ως προς την εξυπηρέτηση του. Είμαστε εξειδικευμένο SERVICE κορυφαίων εταιρειών όπως SUB – ZERO WOLF, ILVE. Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή και συντήρηση όλων των εταιρειών σε ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, συντήρηση κλιματιστικών μονάδων

Πλυντήρια

Πλυντήρια πιάτων

Κουζίνες

Ψυγεία

Κερδίζεις χρόνο

Οι τεχνίτες μας είναι όλοι επαγγελματίες τεχνικοί με πολύχρονη εμπειρία και γνωρίζουν πως να χειριστούν όλες τις οικιακές συσκευές ανεξαρτήτως μοντέλου. Αφού ενημερωθείτε για την επισκευή, ο Τεχνικός θα προχωρήσει στην επισκευή της συσκευής στον μικρό χρόνο που απαιτείται.

Κερδίζεις χρήματα

Ένα επαγγελματικό service οικιακών συσκευών θα αποτρέψει μια μεγαλύτερη ζημιά που θα απαιτούσε την αγορά καινούργιας συσκευής. Ταυτόχρονα, ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να σου δώσει πολύτιμες συμβουλές που θα κάνουν την οικιακή συσκευή σου να αντέξει στο χρόνο.

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να εξασφαλίσει την λειτουργία της οικιακής σου συσκευής και να σου δώσει και εγγύηση service. Αποτελεί τη σίγουρη λύση και την καλύτερη επιλογή για τη συσκευή σου.

Θέλετε να μιλήσετε άμεσα με τον τεχνικό για τη συσκευή σας;

Προσφέρουμε συμβουλές και οδηγίες για τη σωστή συντήρηση, καθαρισμό και επισκευή των οικιακών σας συσκευων.