Συντήρηση Συσκευών

Έχετε κάνει ήδη μια εξαιρετική επιλογή αγοράζοντας συσκευές οι οποίες φημίζονται για τη διάρκεια ζωής τους. Για να απολαμβάνετε για πολύ καιρό τα ανώτερα χαρακτηριστικά τους,  σας προτείνουμε ένα πακέτο υπηρεσιών συντήρησης για όλες τις συσκευές.

Το πακέτο συντήρησης σάς προσφέρει επαγγελματικό έλεγχο, καθαρισμό και συντήρηση από εξειδικευμένο τεχνικό,  με ειδικά σχεδιασμένο σύστημα διάγνωσης για τον έλεγχο και την ενημέρωση των συσκευών σας. Επιπλέον, κρατάμε ιστορικότητα των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν και σας υπενθυμίζουμε εγκαίρως τον επόμενο προγραμματισμένο έλεγχο. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ανατρέξουμε εύκολα στο ιστορικό των συνεργασιών μας και να σας παρέχουμε πολύτιμες και στοχευμενες συμβουλές για τη λειτουργία και τον καθαρισμό της εκάστοτε συσκευής σας.

Τα οφέλη σας με μια ματιά:

Οικονομία: Χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος (όλες οι συσκευές) και νερού (πλυντήρια ρούχων-πιάτων)  – Προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση: – 20% εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

Υγιεινή: Για  τους φούρνους και τις καφετιέρες δυνατότητα απομάκρυνσης βακτηρίων και μυκήτων για καθαρότερες τροφές & ροφήματα. Στα πλυντήρια ρούχων/πιάτων και τα στεγνωτήρια, επιπλέον απομάκρυνση υπολειμμάτων απορρυπαντικού και χνουδιών, δηλαδή καθαρότερα ρούχα, απαλλαγμένα από αλλεργιογόνες ουσίες και πιάτα/ποτήρια πραγματικά καθαρά.

Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για την σωστή χρήση των συσκευών σας – απολαμβάνετε πάντα μέγιστη απόδοση- εξοικονόμηση σε απορρυπαντικά έως 50%.

Μακροζωία, απροβλημάτιστη χρήση και κορυφαία απόδοση όσα χρόνια κι αν περάσουν- Το 60% των βλαβών θα μπορούσαν να αποφευχθούν

 

Θέλετε να μιλήσετε άμεσα με τον τεχνικό για τη συσκευή σας;

Προσφέρουμε συμβουλές και οδηγίες για τη σωστή συντήρηση, καθαρισμό και επισκευή των οικιακών σας συσκευων.