Επισκευή Ψυγείου

Το ψυγείο αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη ηλεκτρική συσκευή του σπιτιού μας. Είτε αυτό είναι ψυγειοκαταψύκτης είτε όχι την τιμητική του την έχει καθημερινώς. Είναι εκείνη η συσκευή που θα επισκεφθούμε το βράδυ για να τσιμπήσουμε κατι ή για να βάλουμε εκείνο το δροσερό ποτήρι νερό. Τι γίνεται όμως όταν αυτό δε λειτουργεί;

Το ψυγείο αποτελεί σίγουρα μια απ τις πιο απαραίτητες οικιακές συσκευές γι αυτό και η επισκευή του είναι προτεραιότητα μας. Εάν το ψυγείο σας χαλάσει μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη διατήρηση των τροφίμων σας, κυρίως αν η οικογένειά σας έχει πολλά άτομα, εμείς αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε το ψυγείο σας και να το επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργικότητα.

Η εταιρεία sales and service point δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής οικιακών συσκευών και μικροσυσκευων.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρέχουμε άμεσα υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και καθαρισμού των οικιακών σας συσκευων ανεξαιρέτως εταιρίας.

Μέσα απ την 20ετη μας εξειδίκευση εντός των εταιριών Miele, Bosch, Siemens, Pitsos, Neff, Gagennau, Smeg σας εγγυόμαστε την ποιοτική, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη συνεργασία μας.

Συχνές βλάβες σε ψυγεία  »

  • Το ψυγείο σας δεν παγώνει αρκετά;
  • Το ψυγείο σας βγάζει αρκετό νερό;
  • Δεν λειτουργεί ο ψύκτης;
  • Δημιουργείται πάγος;
  • Χάλασε το φωτάκι;