Η Εταιρεία 

Όλη μας η ομάδα  είναι τεχνικά και επαγγελματικά καταρτισμενη. Οι τεχνικοί μας ακολουθούν μια διαδικασία συνεχούς εκπαίδευσης και παρακολούθησης των αναγκαίων σεμιναρίων ώστε να ανταποκρινομαστε με ακρίβεια, ταχύτητα και υψηλότερη ποιότητα στις επισκευές των συσκευών σας. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας με επαγγελματισμο και αξιοπιστία.

Εξυπηρετούμε
όλη την Αττική.

Ποίοι είμαστε

Ο Ελευθεριάδης Νίκος διαθέτει 20 χρονια εξειδίκευσης εντός των εταιριών Bosch, Siemens, Pitsos, Neff και Gagennau. Γι αυτό το λόγο σας παρέχει εξαιρετική αξιοπιστία στην επισκευή της συσκευής σας με αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και εις βάθος κατανόηση του προβλήματός σας. 

Ο Κοτσονός Στέλιος διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας εντός των εταιριών  Miele και Smeg και σας εγγυάται την άμεση και πολύπλευρη προσέγγιση της επισκευής σας. Με γνώμονα την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα, σας ενημερώνει για το εύρος της βλάβης και τη διαδικασία αντιμετώπισής της. 
 
Οι τεχνικοί μας παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης στον καλύτερο δυνατό χρόνο. Σας παρουσιάζουν όλες τις πιθανές λύσεις για την επισκευή της συσκευής σας και κοστολογουν το εκάστοτε πλάνο. Χρησιμοποιούν σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την διάγνωση των βλαβών σας. Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα των επισκευών και ο μέγιστος χρόνος διάρκειας ζωής της συσκευής σας.
 
Στη σημερινή εποχή όπου η οικονομική μας κατάσταση είναι δύσκολη χρειαζόμαστε επαγγελματικές λύσεις στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η ομάδα μας σας παρέχει τεχνικές συμβουλές για τις συσκευές σας, στοχεύοντας έτσι στην βέλτιστη μακροζωία τους. Σε μια εποχή δύσκολη, δίνουμε τη λύση άμεσα.